SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« -: Юли 20, 2010, 12:18:27 pm » |
|
Е,Горещо горещо,колко да е горещо?  Различните хора имат различен праг на възприятие на горещината,а вие как се чувствате на топло?  Една продукция от продуцента на ... Изгаряй бавно,Мъчи се много,Ще гориш в Ада...Coming Soon Горещия Стол
Първото предаване ще бъде излъчено събота 24/07/2010 - Здравей, радвам се да си първия ни гост на предаването,дано да повлечеш крак и да тръгне добре! (Все пак рейтингО е важен ) Би ли се представила?- Настоящ модератор на Фокс форума – Hella- Въпреки че си нежно същество от женски пол ще си позволя да те питам за възраста ти (ако може без да мяташ вазата до тебе към мене)- Няма да я мятам още ще я запазя за после,Август правя 24- А откъде идва това название Hella?- Идва от една книжка на Михайл Булгаков - Господаря и Маргарита имаше една предизвикателна помощничка на дявола на която се казваше Хела. Разбира се четох копието на англйиски, иначе не знам, на български може би Дяволка хах:)- Как се чувстваш в момента? - Радвам се на живота- Кой град обитаваш по настоящем?- София обитавам, но съм родена в Сандански - Охоу начи има вероятност да имаш македонска кръв,алеле майко! Да поговорим малко за работа,как успя да намериш работа във Фокс?- Първо правих стаж мин година и после просто извадих късмет че си търсеха някой с моята квалификация - С какво се занимаваш по конкретно?- Аз съм в маркетинг отдела на фокс, и е голям кеф да се занимавам и с форума - А какво е чувството да си част от екипа на Фокс?- Страхотно е, дай Боже всеки му- Дано,найстина го полежавам на всеки му,Успя ли да намериш приятели в екипа на Фокс?- Доста и от яки по яки- Така нещо по така по темата,разбрах за връзката ви с Декс,как ще коментираш?- С Декс.. мм...секс в склада брои ли се?? ....шегичка. Отношенията ни са строго колегиални и колегиални само!- С тази усмивка хич не ми вярва да сте само колеги,ама няма да дълбая повече по темата,ще оставя на публиката да ви разкъса Каквто ти е мнението за форума на Фокс?- Форума е бомба, мисля че е един от най-готините форуми заради участниците главно. С изключение на тези които пишат на латиница хахах, но всичко се учи - Ще ги наказваш,вярвам в тебе и потенциала ти Какви заведения обичаш да посещаваш? Да знам къде да те търся - Шумни и различни. Харесвам да има повечко хора, интериора да е по-оргинален или стилен, но мога да ходя навсякаде. Най-важна е компанията.- А какви са хората около тебе,опиши ги?- Близки, умни и забавни- Умни? Направо си ме одряза.. няма шанс да съм в твоя кръг.. отекох,нищо ще си водя тука предаването Какво е нещото което ти липсва в момента?- Охоо .....и много и нищо.....мн обширна тема!- Добре а твойте планове би ли ги споделила?- Отново има няколко насоки за които се замислям. Съкровенни мисли- Щом са съкровенни няма да бърникаме,за сега,ще оставя публиката,само ги надъхвам! Добре да те подпитам малко за политика,какво ти е мнението за Бойко Борисов?- ББ е голям фалш, с каризма манипулира доста, и се надявам хората да го осъзнаят възможно най-скоро- Интересно мнение,а какво мислиш за провежданите акции?- Чист PR- Ясно не си фенка,продължаваме нататека,разкажи какво е твоето образование?- Полу-висше - Бизнес с Маркетинг и Международни отношения- А къде си завършила?- AUBG- Разкажи ни за твой силен спомен от детството ти?- Един от страховете ми е свързан със спомен от детстеото - една мишка ми се нахвърли като бях малка ама серизно ме налази, може би искала да ме цунка това се случи за части от секундата, но голям страх, може и да съм намокрила памперса.- Караш ни да завиждаме на мишката,че те е полазила,добре,добре се справяш. Доколкото знам от мойте агенти си скъсала са приятеля си каква беше причината?- Несъвместимост на характери- Кажи ни своя малка тайна?- not available- А така браво,сега половината ни аудитория ще се чуди,добре тогава, кажи ни за Голяма твоя тайна?- Тайна! - А не се бяхме разбирали да имаме тайни нали си говориме само аз и ти,други няма да видят Спираме до тука,няма да те измъчвам повече.!- Ти направо ме изцеди!! - Постарах се, Благодаря ти че беше първия гост на предаването и се надявам интервюто ни да хареса на аудиторията,да има голям интерес и да повлечеш крак за едно доброо предаване! Пожелавам ти късмет в работата,живота и любовта! И сега да си отворя 1 бира,абе не изключихте ли камерите?!?.... Пауза.. пауза------------------------------------------------------------------ Епизод 2
dеn4o7 1. Добре дошъл на вторият ни гост,би ли се представил,как се казваш?- Казвам се Денис, приятно ми е.2. И на нас ни е приятно Денис,ще ни кажеш ли откъде разбра за форума - За Фокс форума разбрах от FoxLife 3. Да,много хора гледат тази телевизия,а на колко си години,че фенките да ги ориентираш? - Не казвам 4. Ще оставя този въпрос на публиката (Нахъсвам ги) С какво се занимаваш?- Транспорт и Логистика 5. Интересно! Кой е града който обитаваш?- От който си пожелаете 6. Добре го каза,а да ни споделиш за своето хоби?- Интернет, уебсайтове, форуми, камиони. 7. Камиони? Интересно,карал ли си досега и ако да какъв?- Да, карал съм. Scania.8. Откъде идва интереса ти за камионите?- Ами Чичо ми е тираджия (по-скоро батко ми..) и аз от там се запалих 9. А каква е твоята мечта?- Мечтата ми е да съм най-добрия тираджия.10. Утепа ме с тая мечта! Сподели ни за твоето любимо завение- Не ходя по заведения11. Интересно. Наскоро имаше проучване за мъжете - ако дават мач по телевизията,пред секс и мач, 70% ще изберат мача,така че секс или мач?- Футбола не ми е мания - кекс.12. Начи ти си от другите 30% Сигурността в България мит или реалност е?- По-скоро мит.13. А кое е интересното нещо около тебе?- Извънземен съм!14. Е сега ме затапи,заклевам се От коя планета си?- От планета Инчхайн. 15. Интересно за пръв път я чувам,трябва да се образовам! Какви са създанията на твоята планета?- Ами малко заленикави, с големи глави, големи очи, малки усти, красиви мацки. 16. Брей интересно,обещаваш да ме запознаеш с някоя,надявам се Имаш ли приятели там? И какви са те?- Много по-добри приятели, отколкото тези на планетата Земя. 17. Ще оставя публиката да те довърши на тази тема. Коя е любимата ти книга?- Не чета кнги.18. Ами тогава любимия ти филм? - Ами много ми хареса The Last Song. Гледах го на Инчхайн, със извънземно качество е. 19. Aахаха е сега тука ти завидяха много хора,кой е най-тъжния момент в живота ти? - Предпочитам да не говоря за това.20. Какво е любовта?- Любовта не е чувство, както повечето хора я описват.21. А любов или секс?- Щом има любов, има и секс Благодаря за гостуването,надявам се публиката да е активна и да те разпитва има определено теми за които да те тормозят  Аз се отдавам на заслужена почивка Ще взема да отскоча до Сардиния.. за 1 бира с водка.
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 20, 2010, 05:49:23 pm от SinCity »
|
Активен
|
I got a plan for you and I Let's journey across the Venetian skies. I like how you shaking your hips to it It's about to end baby, but don't you stop. Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right Scream
|
|
|
TheVampGirl
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 20, 2010, 12:23:44 pm » |
|
Искам да попитам дали се търси водещ??? Или вече е избран, защото мисля, че аз съм идеална за тази работа. Контактна съм и леко казано пряма.
|
|
|
|
|
Активен
|
But I do know one thing though, chicks, they come they go. Saturday through Sunday, Monday, Monday through Sunday yo Maybe I'll love you one day, maybe well someday grow, till then just sit your drunk ass on that runway ho
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 20, 2010, 12:27:41 pm » |
|
Първия гост на предаването... Тя има стил на комуникация,тя се забелязва навсякъде,тя е жена която знае какво иска,тя обича да е лошата....Тя е....  Но дали ще се справи на Горещия Стол? Никой не знае.........
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 12:37:56 pm от SinCity »
|
Активен
|
I got a plan for you and I Let's journey across the Venetian skies. I like how you shaking your hips to it It's about to end baby, but don't you stop. Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right Scream
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 20, 2010, 02:27:43 pm » |
|
Wow!  Много добре започваш, браво! Някак си между другото очаквах "ТЯ" да е първият ти гост - не ме разочароваш, приятелю, браво!  @TheVampGirl както виждаш вече имаме водещ и предаването е стартирало, за нови предавания можеш да се "огледаш" в секция "Обяви и информация".  ПП: Тръпна в очакване.  ППП: Колко дълго ще продължи едно предаване, само един ден? 
|
|
|
|
|
Активен
|
"And when they ask who killed you, tell them nobody - that's me..."
|
|
|
TheVampGirl
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 20, 2010, 02:42:11 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
But I do know one thing though, chicks, they come they go. Saturday through Sunday, Monday, Monday through Sunday yo Maybe I'll love you one day, maybe well someday grow, till then just sit your drunk ass on that runway ho
|
|
|
Polityyyyy
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 21, 2010, 05:46:08 pm » |
|
Ето нещо свежо и различно  чакам с нетърпение. Успех!
|
|
|
|
|
Активен
|
people always leave but sometimes they come back
|
|
|
ssiissiinnkkaa
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 22, 2010, 12:13:54 pm » |
|
найстина ли е толкова горещо  ще видим в събота.. но кога сутринта, по обед, вечета
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Рури!
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 22, 2010, 12:42:50 pm » |
|
ППП: Колко дълго ще продължи едно предаване, само един ден?  Не е ли по - добре да е по два дена?Edit: Мисля, че само аз и Dex схванахме кой е 1вия гост. xD
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 01:55:46 pm от Рури! »
|
Активен
|
Аз съм непреклонната – умирам в привидение.

Аз съм изчерпателност - раждам се в презрение.by Puppet Master <3
|
|
|
|
Destiny_f
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 22, 2010, 04:13:55 pm » |
|
Мисля, че само аз и Dex схванахме кой е 1вия гост. xD
И какво те кара да мислиш, че сте само вие? Лично за мен това е най-интересното 'предаване'. Бих обяснила защо, но не искам да рискувам да обидя другите водещи. Поздравления, SinCity! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Рури!
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 22, 2010, 04:39:23 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Аз съм непреклонната – умирам в привидение.

Аз съм изчерпателност - раждам се в презрение.by Puppet Master <3
|
|
|
xrisity
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 23, 2010, 11:14:07 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Ако не си помагаме един друг, кой ще ни помогне??? Една лъжа повторена 100 пъти става истина..
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 24, 2010, 03:20:48 pm » |
|
- Здравей, радвам се да си първия ни гост на предаването,дано да повлечеш крак и да тръгне добре! (Все пак рейтингО е важен ) Би ли се представила?- Настоящ модератор на Фокс форума – Hella- Въпреки че си нежно същество от женски пол ще си позволя да те питам за възраста ти (ако може без да мяташ вазата до тебе към мене)- Няма да я мятам още ще я запазя за после,Август правя 24- А откъде идва това название Hella?- Идва от една книжка на Михайл Булгаков - Господаря и Маргарита имаше една предизвикателна помощничка на дявола на която се казваше Хела. Разбира се четох копието на англйиски, иначе не знам, на български може би Дяволка хах:)- Как се чувстваш в момента? - Радвам се на живота- Кой град обитаваш по настоящем?- София обитавам, но съм родена в Сандански - Охоу начи има вероятност да имаш македонска кръв,алеле майко! Да поговорим малко за работа,как успя да намериш работа във Фокс?- Първо правих стаж мин година и после просто извадих късмет че си търсеха някой с моята квалификация - С какво се занимаваш по конкретно?- Аз съм в маркетинг отдела на фокс, и е голям кеф да се занимавам и с форума - А какво е чувството да си част от екипа на Фокс?- Страхотно е, дай Боже всеки му- Дано,найстина го полежавам на всеки му,Успя ли да намериш приятели в екипа на Фокс?- Доста и от яки по яки- Така нещо по така по темата,разбрах за връзката ви с Декс,как ще коментираш?- С Декс.. мм...секс в склада брои ли се?? ....шегичка. Отношенията ни са строго колегиални и колегиални само!- С тази усмивка хич не ми вярва да сте само колеги,ама няма да дълбая повече по темата,ще оставя на публиката да ви разкъса Каквто ти е мнението за форума на Фокс?- Форума е бомба, мисля че е един от най-готините форуми заради участниците главно. С изключение на тези които пишат на латиница хахах, но всичко се учи - Ще ги наказваш,вярвам в тебе и потенциала ти Какви заведения обичаш да посещаваш? Да знам къде да те търся - Шумни и различни. Харесвам да има повечко хора, интериора да е по-оргинален или стилен, но мога да ходя навсякаде. Най-важна е компанията.- А какви са хората около тебе,опиши ги?- Близки, умни и забавни- Умни? Направо си ме одряза.. няма шанс да съм в твоя кръг.. отекох,нищо ще си водя тука предаването Какво е нещото което ти липсва в момента?- Охоо .....и много и нищо.....мн обширна тема!- Добре а твойте планове би ли ги споделила?- Отново има няколко насоки за които се замислям. Съкровенни мисли- Щом са съкровенни няма да бърникаме,за сега,ще оставя публиката,само ги надъхвам! Добре да те подпитам малко за политика,какво ти е мнението за Бойко Борисов?- ББ е голям фалш, с каризма манипулира доста, и се надявам хората да го осъзнаят възможно най-скоро- Интересно мнение,а какво мислиш за провежданите акции?- Чист PR- Ясно не си фенка,продължаваме нататека,разкажи какво е твоето образование?- Полу-висше - Бизнес с Маркетинг и Международни отношения- А къде си завършила?- AUBG- Разкажи ни за твой силен спомен от детството ти?- Един от страховете ми е свързан със спомен от детстеото - една мишка ми се нахвърли като бях малка ама серизно ме налази, може би искала да ме цунка това се случи за части от секундата, но голям страх, може и да съм намокрила памперса.- Караш ни да завиждаме на мишката,че те е полазила,добре,добре се справяш. Доколкото знам от мойте агенти си скъсала са приятеля си каква беше причината?- Несъвместимост на характери- Кажи ни своя малка тайна?- not available- А така браво,сега половината ни аудитория ще се чуди,добре тогава, кажи ни за Голяма твоя тайна?- Тайна! - А не се бяхме разбирали да имаме тайни нали си говориме само аз и ти,други няма да видят Спираме до тука,няма да те измъчвам повече.!- Ти направо ме изцеди!! - Постарах се, Благодаря ти че беше първия гост на предаването и се надявам интервюто ни да хареса на аудиторията,да има голям интерес и да повлечеш крак за едно доброо предаване! Пожелавам ти късмет в работата,живота и любовта! И сега да си отворя 1 бира,абе не изключихте ли камерите?!?.... Пауза.. пауза
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 24, 2010, 03:23:25 pm от SinCity »
|
Активен
|
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 24, 2010, 03:25:37 pm » |
|
Подавам топката на публиката,тя е ваша до следващата събота когато ще се излъчи епизод 2. До товага може да задавате вашите въпроси тук!!
Хората имащи желание да се пробват и да участват, да ми пишат на лично!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tani6ka
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 24, 2010, 03:44:01 pm » |
|
Браво на SinCity добре се получава предаването .... Така по темата искам да попитам гостът ни : Hella почти на 24 предполагам си се влюбвала вече неведнъж искам да попитам ако е така какво стана с последния защо се разделихте... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
didifr
Паисий Хилендарски
Неактивен
Be the change that you want to see in the world
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 24, 2010, 09:43:58 pm » |
|
Уау. Интересни въпроси и още по-интерсни отговори, какво повече мога да кажа? Поздравления за летящия старт и пожелания за още по-успешно продължение!  Помеждудругото и аз съм родом от Сандански, страхотно градче.
|
|
|
|
|
Активен
|
Our Heroes are Lost in Las Vegas after their Prison Break and now they are looking for The Vampire Diaries which explain How I Met Your Mother.
|
|
|
debelanka
Паисий Хилендарски
Неактивен
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #15 -: Юли 24, 2010, 09:50:31 pm » |
|
може ли и аз да учствам
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Harry
Стефан Стамболов

Неактивен
Дата на регистрация: Юни 21, 2009, 09:09:18 pm
|
 |
« Отговор #16 -: Юли 24, 2010, 11:16:24 pm » |
|
Здравейте на всички. Към СънСити, страхотен старт на предаването. Пожелавам ти още успехи за напред. Към Хела, радвам се, че и двамата сме от 1 край. Искам да те попитам какво учиш(си учила) след 7 клас. Имам предвид в коя гимазия си учила и след това в университет. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #17 -: Юли 25, 2010, 12:44:59 am » |
|
Браво на SinCity добре се получава предаването .... Така по темата искам да попитам гостът ни : Hella почти на 24 предполагам си се влюбвала вече неведнъж искам да попитам ако е така какво стана с последния защо се разделихте...  Болна тема но няма как, ще горим. С последния си приятел се разделих защото повече ме караше да страдам отколкото да ме прави щастлива. Не ми даваше сигурността и вниманието от което имах нужда. Аз не съм на мнение че трябва да си с човек с подобен на твой характер, но прекалено различните такива нямат много шанс за успех. Усещам как стола нажежава 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #18 -: Юли 25, 2010, 12:47:03 am » |
|
Здравейте на всички. Към СънСити, страхотен старт на предаването. Пожелавам ти още успехи за напред. Към Хела, радвам се, че и двамата сме от 1 край. Искам да те попитам какво учиш(си учила) след 7 клас. Имам предвид в коя гимазия си учила и след това в университет.   ) мерси че ми даваш възможност да се сетя за старото училище което е Езикова Гимназия Академик Людмил Стоянов. Според мен една от по добрите  Звучи ли позната?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tolik
Паисий Хилендарски
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #19 -: Юли 25, 2010, 08:07:05 am » |
|
Интервюто ми хареса... много интересно е направено...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Harry
Стефан Стамболов

Неактивен
|
 |
« Отговор #20 -: Юли 25, 2010, 09:08:03 am » |
|
 ) мерси че ми даваш възможност да се сетя за старото училище което е Езикова Гимназия Академик Людмил Стоянов. Според мен една от по добрите  Звучи ли позната? Еееее, как няма да ми звучи позната Езиковата  въпреки че аз не уча там, а в икономиката. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
terans4o
Петър Берон
Неактивен
Хубав форум!
|
 |
« Отговор #21 -: Юли 26, 2010, 03:10:43 pm » |
|
Здравейте! Страхотно интервю! Браво! Към Хела да питам коя е любимата ти книга и кой е любимия ти филм?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lunabg
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: Юли 26, 2010, 09:41:32 pm » |
|
Абе хора тука да не е форум - Благоевград  П.С. Сори за спама мод! Ще се напляскам веднага. И за да не е само спам да питам - как се избират гостите за предаването?
|
|
|
|
|
Активен
|
Любовта към хората минава през любовта към животните!!!
|
|
|
Morgana
Петър Берон
Неактивен
Trade the sun for the moon and stars.
|
 |
« Отговор #23 -: Юли 26, 2010, 10:27:31 pm » |
|
И защо реши, че е форум-Благоевград точно?  Ако искаш да си гост, пишеш на водещия или можеш да дадеш предложение в работно студио. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Please, don't take this the wrong way and SHUT UP. Thank you.

|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #24 -: Юли 27, 2010, 09:17:05 am » |
|
Здравейте! Страхотно интервю! Браво! Към Хела да питам коя е любимата ти книга и кой е любимия ти филм?
Любима книга - още я търся, за сега "Идиот"  принц Мишкин  Филм - Военен клуб, Изкуплението Шоушенк, Дрога.....и още много.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Отговор #25 -: Юли 27, 2010, 01:06:51 pm » |
|
Интересно, интересно... SinCity - браво! Наистина е много интересно, особено когато гледаш отстрани  Hella - интересен отговор си дала да един от въпросите... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rumorita
Паисий Хилендарски
Неактивен
Публикации: 23
|
 |
« Отговор #26 -: Юли 27, 2010, 01:37:14 pm » |
|
Аз също имам въпроси към Хела. Как се казваш и каква зодия си? По какви мъже си падаш (външен вид и характер)? Какво очакваш от един мъж, когато имаш връзка с него? П.П. Една забележчица - Романът на Булгаков, който ти си чела на английски със заглавие "The Master and Margarita", на български всъщност се превежда не като "Господарят и Маргарита", а като "Майсторът и Маргарита" 
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 10:47:53 am от rumorita »
|
Активен
|
|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #27 -: Юли 27, 2010, 02:05:48 pm » |
|
Аз също имам въпроси към Хела. Как се казваш и каква зодия си? По какви мъже си падаш (външен вид и характер)? Какво очакваш от един мъж, когато имаш връзка с него? П.П. Една забележчица - Романът на Булгаков, който ти си чела на английски със заглавие "The Master and Margarita", на български всъщност се превежда не като "Господарят и Маргарита", а като "Майсторът и Маргарита"  Да така се казва!  радвам се че я знаеш! Зодия - Лъв. Честно казано, не чак толкова лесен характер Мъже: Физика - високи и стройни, не клечави разбира се, но не и прекалено мускулести. Нека кажем стегнати. Може дори да не са красиви, но да имат чар. Характер - излючително важно е чувството за хумор. Дори преди умни е важно да са забавни. Обичам да се смея, но тая работа не върви със сухари  . Следва умни, няма по удовлетворяващо нещо от интелигентен разговор с мъж, и предпочитам аз да научавам неща от него, отколкото аз да го уча. Не за всичко се отнася това! Искам да е балансиран, не прекалено екстровертен и не прекалено интровертен. Нека знае колко струва, но да не развява цената  Добродушен, но и малко лош, защото иначе става скучно. Какво очаквам - обич взаимност разбирателство - клишета, но важни. Нека уточня, че тук приказвам за идеалния, иначе съм готова и на компромиси 
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 02:14:30 pm от Hella »
|
Активен
|
|
|
|
rumorita
Паисий Хилендарски
Неактивен
Публикации: 23
|
 |
« Отговор #28 -: Юли 27, 2010, 02:16:02 pm » |
|
Мъже: Физика - високи и стройни, не клечави разбира се, но не и прекалено мускулести. Нека кажем стегнати. Може дори да не са красиви, но да имат чар.
Хаха, тук изискванията ни са много сходни  Казваш, че си зодия лъв, значи скоро имаш рожден ден  Кога е, ако не е тайна?
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 10:47:27 am от rumorita »
|
Активен
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Отговор #29 -: Юли 27, 2010, 02:35:35 pm » |
|
Ласкателки....  Hella: Последната ти сбъдната мечта?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #30 -: Юли 27, 2010, 08:33:24 pm » |
|
Аз искам да попитам за истинското ти име 
|
|
|
|
|
Активен
|
INDIVIDUALITY Always remember that you are unique. Just like everybody else.
|
|
|
nikolinka_82
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #31 -: Юли 27, 2010, 09:46:51 pm » |
|
Интересно, интересно... SinCity - браво! Наистина е много интересно, особено когато гледаш отстрани  Hella - интересен отговор си дала да един от въпросите...  Съгласна съм че добре се е получило предаването, даже доста добре! И госта е дал всичко от себе си!  А колкото до интересният отоговор - дали не е на въпроса за отношенията ви с Dexter? Защото и на мен мн оклончив ми се вижда  Искам да те питам Hella, каква музика слушаш взависимост от настроенията - цитирай и изпълнители? Какво ти помага да се справиш със стреса? Успех Sin City!
|
|
|
|
|
Активен
|
Success is a journey, not a destination!
|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #32 -: Юли 28, 2010, 01:20:18 pm » |
|
На 4-ти Август съм родена, очаквам много подаръци тогава  Името ...името, само ако настоявате Последната сбъдната мечта беше семейството ми да си има собствен апартамент и преди два месеца си взехме. Голям зор беше тогава, но сега си имаме сигурно гнездо, което си е само наше. Почти винаги при депресия слушам приповдигната музика. Например Smashmouth - Walking on the sun, Rob Zombie - Never gonna stop, Deep Dish - Awake и т.н. enough и обикновенно въртя едно и също парче докато ми писне За да се настроя за излизане пускам комерсиална: всичко като Rihanna, Shakira, Beyonce и някои по готини от тях  като SohoDоlls - мн са ми любими. Създава ми настроение и ме надъхва за вихри танци рррррр А бе кръвта ми кипва! Като ми е готино и си сърфирам из нета или чета,  тогава слушам по-умерана музика, по-скоро готина като Jamiroquai, Sade, Thievery Corporation ....и така Със стреса ми помагат приятелите и семейството, да не подценяваме и филмите Само да кажа че на Горещия стол, пари ....ок!! 
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 01:40:29 pm от Hella »
|
Активен
|
|
|
|
Harry
Стефан Стамболов

Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: Юли 28, 2010, 05:41:32 pm » |
|
Но името само не разбрахме. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #34 -: Юли 28, 2010, 07:25:16 pm » |
|
И аз искам да го знам,но не искам да ставам нахална 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Hella
|
 |
« Отговор #35 -: Юли 29, 2010, 09:52:36 am » |
|
Ей, отърване няма Десислава се казвам, приятно ми е 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
den4o7
Паисий Хилендарски
Неактивен
Публикации: 52
Нов :)
|
 |
« Отговор #36 -: Юли 29, 2010, 10:38:08 am » |
|
Ей, отърване няма Десислава се казвам, приятно ми е  Деси, Деси.. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #37 -: Юли 29, 2010, 11:55:38 am » |
|
Ей, отърване няма Десислава се казвам, приятно ми е  Имаш много хубаво име.. Не знам защо го криеш толкова 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #39 -: Юли 29, 2010, 07:35:34 pm » |
|
Coming Soon
ЕПИЗОД 2....Завръщането на извънземните.... Следващния ни гост се описва с благия и точен израз - "Извънземен съм!"Може би и ние сме извънземни,но не знаем?...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #40 -: Юли 29, 2010, 07:59:24 pm » |
|
Ухаа извънземни.. не го бях очаквала 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Destiny_f
|
 |
« Отговор #41 -: Юли 29, 2010, 11:43:49 pm » |
|
На 4-ти Август съм родена, очаквам много подаръци тогава  Добавих те в календара ни с рожденници  Браво, SinCity! Караш ни с нетърпение да очакваме следващия епизод 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #42 -: Юли 31, 2010, 08:15:59 pm » |
|
Епизод 2
dеn4o7 1. Добре дошъл на вторият ни гост,би ли се представил,как се казваш?- Казвам се Денис, приятно ми е.2. И на нас ни е приятно Денис,ще ни кажеш ли откъде разбра за форума - За Фокс форума разбрах от FoxLife 3. Да,много хора гледат тази телевизия,а на колко си години,че фенките да ги ориентираш? - Не казвам 4. Ще оставя този въпрос на публиката (Нахъсвам ги) С какво се занимаваш?- Транспорт и Логистика 5. Интересно! Кой е града който обитаваш?- От който си пожелаете 6. Добре го каза,а да ни споделиш за своето хоби?- Интернет, уебсайтове, форуми, камиони. 7. Камиони? Интересно,карал ли си досега и ако да какъв?- Да, карал съм. Scania.8. Откъде идва интереса ти за камионите?- Ами Чичо ми е тираджия (по-скоро батко ми..) и аз от там се запалих 9. А каква е твоята мечта?- Мечтата ми е да съм най-добрия тираджия.10. Утепа ме с тая мечта! Сподели ни за твоето любимо завение- Не ходя по заведения11. Интересно. Наскоро имаше проучване за мъжете - ако дават мач по телевизията,пред секс и мач, 70% ще изберат мача,така че секс или мач?- Футбола не ми е мания - кекс.12. Начи ти си от другите 30% Сигурността в България мит или реалност е?- По-скоро мит.13. А кое е интересното нещо около тебе?- Извънземен съм!14. Е сега ме затапи,заклевам се От коя планета си?- От планета Инчхайн. 15. Интересно за пръв път я чувам,трябва да се образовам! Какви са създанията на твоята планета?- Ами малко заленикави, с големи глави, големи очи, малки усти, красиви мацки. 16. Брей интересно,обещаваш да ме запознаеш с някоя,надявам се Имаш ли приятели там? И какви са те?- Много по-добри приятели, отколкото тези на планетата Земя. 17. Ще оставя публиката да те довърши на тази тема. Коя е любимата ти книга?- Не чета кнги.18. Ами тогава любимия ти филм? - Ами много ми хареса The Last Song. Гледах го на Инчхайн, със извънземно качество е. 19. Aахаха е сега тука ти завидяха много хора,кой е най-тъжния момент в живота ти? - Предпочитам да не говоря за това.20. Какво е любовта?- Любовта не е чувство, както повечето хора я описват.21. А любов или секс?- Щом има любов, има и секс Благодаря за гостуването,надявам се публиката да е активна и да те разпитва има определено теми за които да те тормозят  Аз се отдавам на заслужена почивка Ще взема да отскоча до Сардиния.. за 1 бира с водка. Желаещите личности да ги разпитам,а после и публиката могат да кандидатсват чрез лични съобщения.
|
|
|
|
« Последна редакция: Юли 31, 2010, 08:18:08 pm от SinCity »
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #43 -: Юли 31, 2010, 08:23:40 pm » |
|
Такааа ... от кой град си? (Няма да те оставя докато не ми кажеш )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SinCity
Пенчо Славейков

Неактивен
Моралист
|
 |
« Отговор #44 -: Юли 31, 2010, 08:34:13 pm » |
|
A така искам ви нахъсани 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tani6ka
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #45 -: Юли 31, 2010, 10:25:02 pm » |
|
На колко си години? А и искам да знам ( понеже съм водеща на "Безкрайната вселена" а тя е свързана с космоса) колко далеч е твоята планета и кога са я открили И ако може 3 въпросче приятелка имаш ли си и ако е да от колко време сте заедно ... ?? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #46 -: Август 01, 2010, 07:46:41 pm » |
|
Еее къде избяга бе? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Harry
Стефан Стамболов

Неактивен
|
 |
« Отговор #47 -: Август 01, 2010, 08:30:02 pm » |
|
Да не го исплашихме.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hoops.xD
Петър Берон
Неактивен
Treehouse of Horror
|
 |
« Отговор #48 -: Август 01, 2010, 08:39:39 pm » |
|
Каквито сме зли... 
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 01, 2010, 09:04:38 pm от hoops.xD »
|
Активен
|
|
|
|
mariq1699
Паисий Хилендарски
Неактивен
|
 |
« Отговор #49 -: Август 01, 2010, 08:57:19 pm » |
|
Големи сме расисти 
|
|
|
|
|
Активен
|
98% от младото поколение слуша чалга! Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
|
|
|
|