Септември 03, 2010, 04:20:34 am *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Нов сезон на "Частна практика" започва от 3-ти ноември.

http://foxlife.foxtv.bg/show/140/Private_Practice/

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: АКО МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ!....  (Прочетена 377 пъти)
lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« -: Юли 25, 2010, 07:53:39 pm »

Здравейте! Това е новото "животинско"  Намигване предаване на телевизия Foxlife. Предаването ще се излъчва всеки понеделник и в него ще може да говорим за всичко свързано с любимите ни четериноги, летящи, плуващи или пълзящи  любимци. Във всеки брой на предаването ще можете да се запознаете с нови и малко познати видове на фауната ни.  Ще си разказваме интересни случки свързани с нашите домашни любимци или всякакви щури истории със животни,  ще дискутираме различни теми и въпроси свързани с тях  и ще се опитваме да разберем, коя е правилната позиция за някой наболял въпрос, естествено пак на животинска тематика.
Абе с две думи ще се забавляваме много!!!!  Намигване

Чао от мен водещата Лунабг и утре вечер чакам всички пред компютрите за пръвия епизод.

Целувчица
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 07:55:14 pm от lunabg » Активен

Любовта към хората минава през любовта към животните!!!
miraj
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

Профил
« Отговор #1 -: Юли 25, 2010, 08:02:28 pm »

Супер. Това ще е едно от любимите ми предавания. Усмивчица
Активен
nikolinka_82
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил
« Отговор #2 -: Юли 25, 2010, 09:01:30 pm »

И на мен Усмивчица
Активен

Success is a journey, not a destination!
lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Юли 26, 2010, 03:13:04 pm »

Здравейте приятели! Дойде и времето за нашето първо предаване. Аз съм Лунабг и днес аз съм водещата на най-готиното предаване за животни по тези нетни ширини  Усмивчица
Като за първо предаване съм ви подготвила различни и надявам се интересни неща.
Животното, което ще ви представя днес е ЛАМАНТИНА - Познати оше като "Морски крави" те са растителноядни водни плацентни бозайници от разред сирени. Счита се, че произлизат от четирикраките бозайници, обитавали сушата преди повече от 60 милиона години. Тежат средно около 400 - 550 кг и са с дължина 2.8 - 3.0 м. Като цяло ламантините са неагресивни, бавно подвижни животни.
Ето и как изглежда тази "кравичка"

Много е готина нали. Би ми се искало да мога да поплувам с едно такова сладурче. А това ме подсеща и за днешната тема за дискусия. Би ли ви се искало да плувате с някакво морско създание и кое е то? Ламантин, делфин, а може би акула. Аз лично бих се прежалила за първите две. Според мен ще е супер готино. За жалост в БГ няма къде да го направя.
За това пък в бг си имаме истински крави. И ето ви и една история за една нашенска такава:

Седи си на пътя котенце. Минава крава и му казва:
- Я, какво си мъничко, пък вече си с мустаци.
Котенцето отговорило:
- А ти каква си голяма, пък си без сутиен!

Абе то е малко, но вече знае!  Смотан

За да не ви досадя мисля да приключвам. Само ви припомням че въпросът ни днес е: Би ли ви се искало да плувате с някакво морско създание и кое е то?

Ще очаквам бликащите ви мисли наредени под моя пост!  Намигване

До скоро писане! С вас беше Лунабг

Целувчица

Активен

terans4o
Петър Берон
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 175

Хубав форум!

Профил
« Отговор #4 -: Юли 26, 2010, 03:15:35 pm »

Яко първо предаване! Морските крави са страхотни създания. Аз бих искал да плувам с якули.
Активен

didifr
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Be the change that you want to see in the world

Профил
« Отговор #5 -: Юли 26, 2010, 04:38:15 pm »

Делфините са любимите ми морски създания, така че ако можех, бих се метнала на един, да ме повози из морския свят.  Усмивчица
Активен

Our Heroes are Lost in Las Vegas after their Prison Break and now they are looking for The Vampire Diaries which explain How I Met Your Mother.
viplenz
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Everithing change

Профил
« Отговор #6 -: Юли 26, 2010, 04:57:53 pm »

АЗ пък с удоволствие бих плувала с делфини ,рибки и всякакви морски същества,но.... не мога да плувам Плачещ Плачещ Плачещ
Активен

Никога не казвай "Не мога да се справя"...
miraj
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Юли 26, 2010, 05:17:09 pm »

Много хубаво първо издание - давай все така. За въпросчето: с делфини - уникални животни, много им се радвам.  Усмивчица
Активен
magi09
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Профил
« Отговор #8 -: Юли 26, 2010, 06:56:28 pm »

Страхотен 1-ви епизод Усмивчица Аз бих яхнала делфин Намигване А относно viplenz аз мога да те науча Намигване
Активен
lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Юли 26, 2010, 09:20:45 pm »

Мда. Делфините са много готини животни и според мен всеки би искал да поплува с тях. Знам че в Турция има аквапарк, в който се предлага такава услуга на скромната цена от 250лв. за 30 мин. или нещо такова. Аз лично бих се изкефила и да бъда на лодка, и те да плуват около нея, а може и някое гърбато китче  Усмивчица Ама съм скромна а!?  Смотан Това за лодката е предложение за тези, които не могат да плуват или не са си намерили още учител.

Целувчица
Активен

viplenz
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Everithing change

Профил
« Отговор #10 -: Юли 26, 2010, 10:31:48 pm »

Страхотен 1-ви епизод Усмивчица Аз бих яхнала делфин Намигване А относно viplenz аз мога да те науча Намигване

хах няма да е лошо Усмивчица
Активен

Никога не казвай "Не мога да се справя"...
ssiissiinnkkaa
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #11 -: Юли 27, 2010, 01:41:58 pm »

яко предаване.. бих искала да плувам с делфини
Активен
lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Юли 31, 2010, 03:59:42 pm »

Ей заспахте ли? Айде още малко остана до следващия брой. За да раздвижа малко предаването вижте това  Усмивчица

Cool!!!

Целувчица
Активен

miraj
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Юли 31, 2010, 08:46:06 pm »

Много мила картинка.  Усмивчица
Активен
aila
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #14 -: Юли 31, 2010, 09:08:35 pm »

И само да кажа,животните могат да говорят, но ние не ги разбираме.
Активен
lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #15 -: Август 01, 2010, 01:18:02 pm »

Защо да не ги разбираме. Аз определено разбирам кучето си. Не че не ги разбираме, ами не искаме да ги разберем!

Целувчица
Активен

lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #16 -: Август 03, 2010, 10:23:54 am »

Здравейте! Въпреки малкото забавяне поради технически причини, ето и второто издание на предаването вече е тук.  Усмивчица
В първият брой говорихме за плуването с морските обитатели. Едно предполагам незабравимо изживяване, което с радост бих опитала при първа възможност. Е то наистина беше незабравимо и за един мой познат, който при едно гмуркане реши да се закача с една морска костенурка и тя така го сръфа, че още не може да си оправи рамото, но това е друга тема  Смотан може друг път да ви разкажа цялата случка.
А сега искам да ви разкажа за МАРМОЗЕТКАТА - Маймунката мармозетка тежи едва 15 грама при раждането си. Средната им дължина е 14 см. без опашката, която обикновено е по-дълга от самото тяло. Въпреки своя размер, мармозетките могат да прескачат до 5 метра във въздуха.Обитават горното поречие на Амазонка, горите на Перу, Колумбия, Боливия и Бразилия. Хранят се с листа на дървета, плодове и насекоми и яйцата на малките птички. Мармозетките са много емоционални, изразяват чувствата си с мимики, мърдат си ушите и издават разнообразни гласови сигнали. Интересното при тях е, че женските не чакат да бъдат ухажвани. Те смело атакуват избраника си, а след като го "свалят", се прехвърлят на друг.

Ех, кой не би си мечтал за такава жена.  Готин

Една рибка попитала мъжа си:
- Скъпи, какво ще правим довечера?
А той отвърнал:
- Хайвер...

А и да не забравя въпроса за дискутиране в днешното предаване.  Какво мислите за отглеждането на екзотични и застрашени видове животни като домашни любимци?

Ами това е за днес. Очаквам да сте още по активни от първия път!

Плезещ се
Активен

lunabg
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Август 06, 2010, 05:41:51 pm »

E, активността ви надмина очакванията ми!  Завърти очи Не ви ли пука за застрашените видове животни, които са затворени в клетки по целия свят и разни богати, разплути чичковци си повдигат егото (поради липса на друго за повдигане) с тях. Невероятно "велик" трябва да си, за да затвориш един тигър в гледка 3 на 3 и да обясняваш на всички - вижте аз имам тигър. Да бейби, имаш го, ама явно нямаш много други неща - съвест на първо място, мозък със сигурност и разбира се усет за правилно и неправилно и липса на всякаква близост с природата. Бедният ти!!!!
« Последна редакция: Август 06, 2010, 05:46:32 pm от lunabg » Активен

poli
Петър Берон
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 116

Когато е весело всичко е наред!

Профил
« Отговор #18 -: Август 06, 2010, 06:31:06 pm »

Може би би било забавно да си имаш екзотично жовотно вкъщи, но това удоволствие за човека би навредило на животинчето. То не би се чувствало добре.
Активен
Harry
Стефан Стамболов
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 381

Дата на регистрация: Юни 21, 2009, 09:09:18 pm

Профил
« Отговор #19 -: Август 06, 2010, 07:08:06 pm »

Според мене на хората им пука (или поне на повечето) но някои мисля че ги МЪРЗИ да натиснят няколко копчета на клавиатурата за да напишат 2 реда. То и към моето предаване не е кой знае колко активността. 7000+ членове на форума а само 20 най-много са активни.  Млъкнал
Активен

>>> WIDE WORLD <<<
magi09
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 40

Профил
« Отговор #20 -: Август 09, 2010, 01:17:49 pm »

Такаа започвам Усмивчица Мармозетката ( мисля, че така беше  Смотан ) е много сладка маймунка, но аз никога не бих я затворила в клетка ( както и другите диви животни )...Хората си мислят, че обичат животните и затова ги затварят в клетка и се грижат за тях вместо ''да ги оставят да се мъчат сами да си набавят храна'', но един човек, който обича животните, никога не би откъснал животното от неговата среда...А относно Harry, недей да си мислиш, че хората не следят предаването ти ( както и ти lunabg ) ... Според мен те го следят, но само четат материала в предаването, а не участват в анкети и не пишат коментари. Не ги съдете, може би не се сещат  Усмивчица На мен лично всички предавания ми харесват, нищо че на някой не съм писала коментари Намигване
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: