Септември 03, 2010, 04:20:13 am *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Гледайте онлайн новото риалити "Довери се на журито" само тук:

http://foxlife.foxtv.bg/show/150/2/1711/

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: По нещо ново всеки ден  (Прочетена 113 пъти)
limpas
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« -: Юли 30, 2010, 11:19:47 pm »

Здравейте! От колко време се каня да си направя и аз предаване, все гледам страхотната реклама и ме мързи дори да отворя форума  Смотан
Та идеята ми за предаването е нещо забавно и отпускащо. Всеки ден ще пиша по някакви актуални новини, по някой виц за развеселяване и някакъв проблем с който съм се сблъскал в ежедневието на един простосмъртен българин  Усмивчица
Ако има желаещи за водещи да пишат и да кажат нещо за желанието си да бъдат водещи. аз ще съм единия и ще избера най много още двама като тримата ще се редуваме. Смятам часа да бъде вечерен като 19 или 19:30 или 20, за да може водещия да разкаже за своето вълнуващо преживяване.. както решат модераторите
много ще се радвам ако одобрите предаването ми

edit съжалявам много че първо го пуснах тук.. не прочетох че трябва в "как да създадем..", ще го напиша и там
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 11:22:54 pm от limpas » Активен
cvetomila
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #1 -: Юли 31, 2010, 10:20:34 pm »

аз много бих искала да съм водеща в такова предаване,защото ми се струва интересно и различно.бих искала да споделя и една моя идея- може всеки водещ да си има своя рубрика,но дори и без това ще съм щастлива да участвам в такова предаване Намигване Усмивчица Усмивчица
Активен
zlatko98
Паисий Хилендарски

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #2 -: Август 01, 2010, 11:12:35 am »

аз много бих искала да съм водеща в такова предаване,защото ми се струва интересно и различно.бих искала да споделя и една моя идея- може всеки водещ да си има своя рубрика,но дори и без това ще съм щастлива да участвам в такова предаване Намигване Усмивчица Усмивчица
идеята за рубриките не е лоша.на мен също ми се иска да съм водещ в това предаване.обявата още ли е актуална
Активен

98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Не спирай!
Живей животът си така,сякъш няма утре!
Hella
Administrator
Паисий Хилендарски
Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #3 -: Август 03, 2010, 09:32:24 am »

има такова предаване и си търси водещи...казва се Сутрешен блок. Ще се комбинирате със SashoMF. Който иска да е водещ може да му пише лично съобщение или да се разберете в Работното студио на предаването
Също, има си тема за такива кандидатури, Как да си направим собствено предаване!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: